Ga naar de inhoud

Visagie spiegel met lampen

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Welovecolor.nl is niet in een hokje te plaatsen laat staan voor een gat te vangen. Daarom biedt het ook al een visagie spiegel met lampen in de vorm van de Miami Mirror. De spiegel wordt dan wel omschreven als een visagiespiegel, het is daarnaast ook meteen de blikvanger in elke woonkamer en in elk huis.

Visagie spiegel met verlichting

De visagie spiegel kent een buiten diameter van 60 centimeter, de spiegel zelf is 40 centimeter wat betreft de diameter. De diepte is 10 centimeter en er is sprake van een zwarte fitting kogellamp. Mocht je toch liever een visagie spiegel wensen die dimbaar is, geef dit aan en de spiegel kan worden voorzien van dimbare leds. Dimbaar maakt visagie beter mogelijk, als je kiest voor het felle licht. Later geldt de spiegel als het licht wat gedimd is als sfeermaker in je huis. Zo zie je maar, ook een spiegel kan best veelzijdig zijn.

visagie spiegels met lampen

Wat eigenlijk voor alle producten van de specialist in Haarlem geldt, geldt ook voor de visagie spiegels met lampen; ze worden zelf gemaakt. Met de hand en met liefde ook vooral. Welovecolor.nl heeft gekozen voor de standaard kleuren fresh white, matte black, flamingo pink, peacock blue, spicy yellow en dandy bordeaux. Maar: welovecolor.nl staat bekend als zeer flexibel. In overleg is van alles mogelijk en kan dus ook nog voor een andere kleur gekozen worden. Want met de specialist uit Haarlem kun je echt alle kanten op. De levertijd van de de visagie spiegels met lampen is tussen de twee en vier weken. Bekijk zeker ook het andere aanbod van deze unieke specialist, want elk product dat gemaakt wordt in Haarlem mag met recht uniek genoemd worden.

Neem de eerste stap,
wij regelen de rest!

Spiegel met verlichting
×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×