Ga naar de inhoud

Vintage letters

Ben je fan van lichtgevende vintage letters zoals je ze in Hollywood en Las Vegas vaak ziet? Wij produceren handgemaakte letters met een vintage look. De echte oude letters zijn vaak lastig te vinden of blijken onbetaalbaar. welovecolor.nl kiest er voor om nieuwe letters te maken met een geleefd, industriëel uiterlijk. Onze vintage letter kan het puntje op de i zijn, wanneer je op zoek bent naar een trendy, industriëel interieur. Het gebruik van authentieke gloeilampen, in combinatie met de aangesloten dimmer, maakt de vintage look compleet. Een look die in vrijwel ieder interieur toegepast kan worden.

Op maat gemaakte vintage letters

Onze vintage letters rollen niet van de lopende band, maar worden met de hand gemaakt in onze werkplaats in Haarlem. Handmade in Haarlem, zoals wij altijd zeggen. Iedere letter heeft hierdoor zijn eigen karakteristieke eigenschappen en de invloed van de klant op het eindresultaat is dan ook maximaal. Zowel qua font, kleur, lichtbron en formaat. Letters van een meter hoog of groter? Een combinatie van neon verlichting en authentieke gloeilampen? Wat ons betreft kan het niet gek genoeg!

Bestel direct via de website

Onze vintage letter kan online besteld worden via onze website. Particulieren betalen veilig via iDeal, Credit Card of Paypal. Bedrijven op factuurbasis. Nadat we het gewenste ontwerp overeengekomen zijn, volgt altijd nog een definitieve digitale tekening van onze kant. De levertijd is maximaal 3 weken. Mochten de letters met vintage look geleverd moeten worden voor een specifieke datum? Neem dan eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem de eerste stap,
wij regelen de rest!

Roestletters
×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×