Ga naar de inhoud

Verlichte doosletter

Ook als het over de verlichte doosletter gaat doe je bij voorkeur zaken met welovecolor.nl. Waarom? Omdat daar verlichte doosletters op maat en volledig conform jouw wensen gemaakt worden. Niets is standaard aan het bedrijf, dat van elke verlichte doosletter de beste verlichte doosletter wil maken.

Verlichte doosletters kopen houdt vaak in dat je liefhebber bent van gevelverlichting met een strakke en zakelijke uitstraling. Je kunt de specialisten in Haarlem prima een ontwerp laten maken voor de verlichte doosletter, nadat je zelf de gewenste tekst en het lettertype doorgegeven hebt. Er kan eveneens gewerkt worden met een al bestaand logo. Kijk, daar gaan we al. In principe wordt gewerkt met het lettertype Gotham. Omdat smaken verschillen kan er bij welovecolor.nl afgeweken worden. En dat maakt de onderneming uniek, zoals het dat ook is omdat alles zelfgemaakt wordt. Dat gebeurt overigens niet voor er akkoord gegeven is door jou als opdrachtgever nadat je in de mailbox een voorbeeld gekregen hebt.

Verlichte doosletters laten maken

Verlichte doosletters laten maken? Dan schakel je welovecolor.nl. De letters komen op een in de gevelkleur gemaakt frame, waardoor het frame als het ware wegvalt in de gevelkleur. De omlijsting is daarnaast van aluminium en plexiglas. Je kiest bovendien voor de door jou gewenste kleur, bijvoorbeeld een kleur die perfect aansluit bij de huisstijl die je als bedrijf voert. Mocht je wensen dat een en ander aan de gevel gemonteerd wordt, dan kunnen ook deze werkzaamheden voor rekening genomen worden. Ook dat is geen probleem voor de specialisten in Haarlem, die met een lichtgevende doosletter voor jou het verschil kunnen maken. Check daarom ook de andere producten die de specialist in Haarlem je aan kan bieden, allemaal producten die helemaal zelf geproduceerd zijn.

Neem de eerste stap,
wij regelen de rest!

ptr
×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×