Ga naar de inhoud

Ons verhaal

Wij zijn Rachel en Chris en wij zijn gek op letters met lampjes!

In 2012 kochten wij een oud pakhuis in het centrum van Haarlem. Na een verbouwing van ruim een jaar begon de zoektocht naar meubels en spullen voor de inrichting. We hebben allebei geen standaard smaak, en we zijn gek op kleur. Vandaar onze bedrijfsnaam! Omdat we vaak niet konden vinden wat we zochten is Chris in 2014 begonnen met het zelf maken van diverse meubels, decoratieve items en verlichting.

Rachel wilde destijds ook wel een letter met verlichting, gewoon voor thuis. Die had ze in Las Vegas gezien tijdens een reis door Amerika. Deze vintage en industriële letters waren in de gewenste vorm en kwaliteit nergens beschikbaar of simpelweg onbetaalbaar. Vanuit deze wens zijn we zelf verlichte letters gaan maken. De letters met verlichting bleken bij meerdere mensen in de smaak te vallen. Inmiddels zijn deze verlichte letters uitgegroeid tot de core business van Welovecolor.

Waar doen jullie dat?

Wij werken vanuit onze werkplaats in Halfweg. Vanuit dit pand fabriceren wij onze producten van A tot Z: Laseren, frezen, spuiten, metaalbewerking en elektra. Op onze pagina werkwijze vertellen wij je graag meer over dit proces. Wij werken het meeste voor het midden- en kleinbedrijf, maar bedienen ook particuliere opdrachtgevers (o.a. met onze webshop) en zelfs grotere multinationals. 

Maatwerk

Zoals je hebt kunnen lezen vind je bij ons maatwerk en altijd unieke producten. Niet-standaard vormen, exceptionele afmetingen, speciale evenementen, logo’s of bijzondere locaties vormen voor ons een uitdaging. Voor iedere situatie kunnen wij een passende eye-catcher maken. Heb je zelf ideeën of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze producten, Instagram pagina of neem direct contact met ons op. 

Wij horen graag van je!

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×