Meteen naar de inhoud

Neon tekst verlichting

Er is geen betere manier om je tekst extra op te laten vallen dan met neon tekst verlichting. De tekst verlichting neon geeft extra uitstraling, zeker als je kiest voor het maatwerk en dus voor de specialisten van welovecolor.nl. Bijzonder aan deze specialisten is wel dat alles zelf gemaakt wordt. Daarom ook kan aan zo goed als elke wens invulling gegeven worden. Neon verlichting tekst kopen doe je dus in Haarlem. En nergens anders.

Tekst verlichting neon

Tekst verlichting neon wordt verlicht met led, waarmee je de meest duurzame manier van verlichting kiest. De verlichting moet zeker 25.000 uren meegaan en gebruikt amper energie. De neon tekst verlichting van welovecolor.nl gebruik je zowel binnen als buiten en overal heeft het het gewenste effect. Natuurlijk gaat men in Haarlem uit van een aantal standaardwaarden. Zo zijn de standaard kleuren waaruit gekozen kan worden crispy white, matte black en metallic gold. Standaard is eveneens het lettertype Gotham. Overigens is standaard echter een woord waar men niet van houdt in Haarlem waar dus eigenlijk alleen maar unieke producten gemaakt worden.

Neon verlichting tekst

Zet je zaak extra in het zonnetje door gebruik te maken van neon verlichting tekst. Zoal gezegd kan maatwerk geleverd worden wat betreft het formaat en de kleur. De specialisten in Haarlem laten je eerst een voorbeeld zien van het ontwerp, die je samen met de aantrekkelijke offerte via mail binnen krijgt. Ben je akkoord, dan wordt de neon verlichting tekst in Haarlem helemaal zelf gemaakt, tot het lakken en zelfs tot de montage aan toe. Want ook daar draait men in Haarlem de hand niet voor om. Welovecolor.nl hecht behalve aan unieke producten ook aan kwaliteit. Want nog voor ook maar iets de werkplaats in Haarlem verlaat is alles op een goede werking getest.

Neem de eerste stap,
wij regelen de rest!

Neon-5.1

VOLG ONS OP INSTAGRAM

& BLIJF OP DE HOOGTE!

Share the love

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×