Meteen naar de inhoud

Neon letters

Ze zijn gek op letters met lampjes en die voorliefde heeft geleid tot een bloeiend bedrijf in Haarlem in de vorm van welovecolor.nl. Binnen het aanbod van geheel zelf gemaakte producten die aangeboden worden, nemen de neon letters uiteraard een centrale plaats in. Neon letters heb je in twee verschillende soorten. Voor wie echt op een leuke manier op wil vallen en met tekst wil werken is welovecolor.nl een must.

Neon letters kopen

Neon letters kopen betekent dat je een keuze moet maken. Ga je voor de led neon uitvoering of kies je toch voor de led neon bakletter? De led neon is van hoogwaardige kwaliteit en de letters zijn gemonteerd op een transparante plexiglas plaat. Standaard zijn er liefst tien kleuren beschikbaar terwijl de mogelijkheden wat betreft het ontwerp bijzonder groot zijn. Eventueel kunnen de medewerkers van welovecolor.nl eerst een ontwerp op school voor je maken. Zo krijg je alvast een indruk van hoe een en ander er uit komt te zien. Dat op schaal maken overigens, doen ze met letters van 5,5 centimeter hoogte. De neon letters laten zich wat betreft de prijs niet in een hokje plaatsen. De prijs hangt af van zaken als het formaat, het gevoerde lettertype en uiteraard het aantal letters dat je koopt.

Neonletters kopen

De tweede optie die je hebt als je neonletters gaat kopen is de led neon bakletter, met led neon verlichting. In dit geval is led rgb neon gebruikt. Met de meegeleverde afstandsbediening kies je de gewenste kleur en dim je eventueel het licht. Met led verlichting weet je in elk geval zeker dat je verlichting hebt met een bijzonder lange levensduur, en dat zonder dat er onderhoud noodzakelijk is. Met letters met lampjes val je echt op. Een aanrader dus!

Neem de eerste stap,
wij regelen de rest!

Neon-2

VOLG ONS OP INSTAGRAM

& BLIJF OP DE HOOGTE!

Share the love

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×