Meteen naar de inhoud

Neon letter lamp

De neon letter lamp van welovecolor.nl, ondertussen een begrip geworden overigens, maakt gebruik van led rgb neon en wordt geleverd met een handige afstandsbediening. Omdat de specialisten in Haarlem altijd maatwerk leveren, kunnen de letters in zo goed als alle kleuren geleverd worden. Met de afstandsbediening kun je prima de lichtsterkte aanpassen. Er worden standaard een aantal neon lamp letters aangeboden, zoals gebruikelijk echter kunnen de specialisten in Haarlem echter altijd maatwerk bieden.

Neon lamp letters

Prachtig, die neon lamp letters van welovecolor.nl. Opnieuw legt de specialist in Haarlem de lat erg hoog. Zowel de particuliere als de zakelijke markt vaart daar wel bij en krijgt neon lamp letters beschikbaar die gekenmerkt worden door een zeer lange levensduur en die amper onderhoud behoeven. Bovendien zijn de neon lamp letters dimbaar en gebruiken ze erg weinig energie. Een neon letter lamp is gemaakt van aluminium en standaard verkrijgbaar in de kleuren crispy, white, matte black en metallic gold.

Neon letter lampen

Welovecolor.nl levert de neon letter lampen in beginsel in het veel gebruikte lettertype Gotham. Uiteraard is in overleg weer heel veel mogelijk in Haarlem en kan een ander lettertype of een andere kleur gekozen worden. Wat ook een aardige optie is, is die van een bestaand logo of een ander bestaand ontwerp. In alle gevallen geldt dat voor de neon letter lampen tussen de drie en zes weken levertijd gerekend wordt. Zoals bekend verzorgt welovecolor.nl alles zelf, van A tot Z dus. Behalve alles op het gebied van verlichting kun je er ook prima terecht voor diverse meubels en decoratieve items. En dan benoemen we nog slechts het topje van de ijsberg.

Neem de eerste stap,
wij regelen de rest!

Neon-4.1

VOLG ONS OP INSTAGRAM

& BLIJF OP DE HOOGTE!

Share the love

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×