Ga naar de inhoud

Neon doosletters

In de wetenschap dat men bij welovecolor.nl verzot is op wat men letters met lampjes noemt kun je er ook prima terecht voor neon doosletters. Neon doosletters worden vaak toegepast voor gevelverlichting. Door deze doosletters in neon te gebruiken weet je dat er extra aandacht op jouw zaak gevestigd wordt. Want met neon doosletters val je altijd op. En laat dat nou precies de bedoeling zijn.

Doosletters neon

De doosletters van neon worden net als alle andere producten van welovecolor.nl zelf gemaakt in de werkplaats in Haarlem. Daar gaat heel wat aan vooraf. In Haarlem wordt aan de hand van de kennis van de locatie maatwerk geleverd en wordt altijd eerst een voorbeeld gemaakt. Zo weet je als ondernemer hoe de neon doosletters jouw zaak straks meer in de spotlight zetten. Ben je tevreden en geef je akkoord? Dan start de productie, iets dat dus helemaal zelf uitgevoerd wordt door de experts in Haarlem. De letters worden gewoon met de hand gemaakt. Is dat gereed, dan worden ze in de door jou gewenste kleur gemaakt.

Neon doosletters kopen

Neon doosletters kopen wordt op die manier dus echt maatwerk. Uiteraard wordt dor welovecolor.nl uitgegaan van een aantal standaardwaarden. Daar kan echter altijd van afgeweken worden. Mooi voorbeeld? Het lettertype bijvoorbeeld. Dat is standaard – al kent men dat woord niet in Haarlem- Gotham. Wens je wat anders dan wordt dat gewoon geregeld. En zo is in overleg zo goed als alles mogelijk. Welovecolor,nl ziet er steeds weer een uitdaging in en gaat die dan ook nooit uit de weg. Voor de neon doosletters op transport gaan, wordt de werking uitvoerig getest, want boven alles hecht men in Haarlem aan kwaliteit. En dat met een hoofdletter K.

Neem de eerste stap,
wij regelen de rest!

Neon-5.1

VOLG ONS OP INSTAGRAM

& BLIJF OP DE HOOGTE!

Share the love

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×