Ga naar de inhoud

Lichtreclame

Lichtreclame op maat

Op zoek naar lichtreclame waarmee je onderstreept dat jouw eigen product of dienst ook maatwerk is? Informeer dan eens bij ons naar de mogelijkheden voor gepersonaliseerde, op maat gemaakte lichtreclame. Voor conventionele lichtreclames, zoals een bedrukt plexiglas lichtbord, moet je niet bij welovecolor.nl zijn. Wij gaan met de klant om tafel, om samen tot een uniek ontwerp te komen. Een ontwerp dat binnen de visie van het bedrijft past, eventueel met een knipoog naar de geleverde diensten of producten.

De commerciële waarde van lichtreclame

Lichtreclame kan daadwerkelijk commerciële waarde hebben. Zo weten wij uit eigen ervaring dat lichtreclames bijvoorbeeld kunnen bijdrage aan meer bezoekers in de horeca of meer aandacht voor een beursstand. Lichtreclame als visitekaartje aan de gevel, in een ontwerp waarin de huisstijl en de visie van het bedrijf terugkomt. Gezien worden, opvallen, stand out in the crowd, dát garanderen wij met onze lichtreclames. Kortom een investering in visibility en authenticiteit.

Wat zijn de kosten?

Ben je geïnteresseerd, maar vraag je je af wat lichtreclames bij welovecolor.nl kosten? Uiteraard kun je op de website zien wat een enkele letter kost. Wanneer het echter om lichtreclame op maat gaat, in een specifiek ontwerp, is het aan ons om daar een scherpe prijsopgave tegenover te stellen. Logischerwijs zijn de prijzen afhankelijk van de omvang van het project en de gewenste materialen en lichtbron. Neem gewoon eens contact op, zodat we geheel vrijbijvend de mogelijkheden en prijzen kunnen bespreken. Wordt er gewerkt vanuit een bepaald budget? Geef ons dan de kans om te laten zien wat er binnen jullie budget allemaal mogelijk is.

Neem de eerste stap,
wij regelen de rest!

We love color 52
×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×