Ga naar de inhoud

Lichtbord

Lichtborden bij welovecolor.nl

Op zoek naar een lichtbord, maar dan wel één waarmee je opvalt en je je als bedrijf daadwerkelijk kan onderscheiden? welovecolor.nl levert unieke, handgemaakte lichtborden. Vanuit onze productieruimte in Haarlem maken wij uitsluitend verlichting op maat. Geen standaard producten, maar een design in afstemming met de klant en met liefde voor het vak vormgegeven. Kijk alvast even op onze website ter inspiratie. Dan wordt snel duidelijk dat we veel verschillende producten kunnen leveren.

De mogelijkheden

We werken met verschillende materialen en lichtbronnen, net wat de klant wenst en bij het concept past. Voor de basis van het lichtbord gebruiken we metaal, hout of kunstof en qua verlichting gebruiken we authentieke gloeilampen, ledverlichting of neon. Een combinatie van verschillende materialen en lichtbronnen is ook mogelijk. De mogelijkheden qua lichtontwerp zijn wat ons betreft grenzeloos. Al een ontwerp gereed? Ook dan kunnen we snel schakelen. Stuur ons een mail, dan zorgen we voor een passende prijsopgave.

Ontwerp, offerte, realisatie en montage

Bij welovecolor.nl nemen we het gehele proces voor de klant uit handen. Als ondernemer ben je vaak druk met andere zaken, terwijl je je waarschijnlijk wel realiseert dat een lichtbord commercieel    van belang kan zijn. Zo denken we mee over het ontwerp, materiaal en lichtbron en regelen we ook de montage aan de gevel. Waneer er onderhoud aan lichtborden nodig is, verzorgen we dit uiteraard ook. Ben je geïnteresseerd? Neem contact op. In veel gevallen komen we eerst even langs, om te bekijken waar het lichtbord moet komen te hangen en de mogelijkheden te bespreken.

Neem de eerste stap,
wij regelen de rest!

We love color 32
×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×