Ga naar de inhoud

Lichtbak

Bij welovecolor.nl zijn ze dol op letters en lampjes. Dat ze in Haarlem ook garant staan voor de best denkbare lichtbak mag dan ook geen verrassing meer zijn. Met een lichtbak aan de gevel van je zaak valt je zaak extra op. En dat is uiteraard precies de bedoeling. Ook wat betreft de lichtbak levert men in Haarlem maatwerk.

Lichtbak gevel

Een beetje zaak met uitstraling heeft een lichtbak gevel hangen om zo extra de aandacht op de onderneming te vestigen. Welovecolor.nl biedt de dubbelzijdige lichtbak gevel, een bak die je dus van twee kanten ziet. Je kunt als ondernemer alles in handen leggen van de specialisten in Haarlem. Ze kunnen het ontwerp voor hun rekening nemen, waarbij je de keuze hebt voor een rond, vierkant of rechthoekig ontwerp. Het is maar net wat je wilt en wat bij de gevel en je zaak past. Hoewel in principe gewerkt wordt met Gotham als lettertype, kun je ook dit aanpassen in de ook in de huisstijl gevoerde letter bijvoorbeeld.

Lichtbak gevel bestellen

Omdat een lichtbak zo’n prominente rol speelt en zo bepalend is, luistert het ontwerp en de productie erg nauw. Zeker is dat de lichtbak gemaakt is van hoogwaardig staal en lichtdoorlatend plexiglas. De vakmensen met passie voor letters en dicht kunnen de lichtbak elke gewenste kleur geven, zoals het ontwerp van het front van plexiglas ook in alle vormen gemaakt kan worden. De lichtbak wordt zoals men dat noemt plug & play geleverd. Het werkt allemaal dus meteen.Voor de lichtbak naar de plek van bestemming vervoerd wordt, wordt het product ook in Haarlem nog op een perfecte werking getest. De lichtbak aan de gevel gaat zeker 25.000 lichturen mee en is volledig onderhoudsvrij. Je weet dus waar je moet zijn als jij ook een lichtbak van de beste kwaliteit aan de gevel van je zaak wenst.

Neem de eerste stap,
wij regelen de rest!

We love color 2

VOLG ONS OP INSTAGRAM

& BLIJF OP DE HOOGTE!

Share the love

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×