Ga naar de inhoud

Lichtbak letters

Lichtbak letters in alle soorten en maten

Een lichtbak letter met ledverlichting, klassieke gloeilampen of neon, bij welovecolor.nl heb je de keuze uit meerdere lichtbronnen en ook qua lettertype is er van alles mogelijk. Maak een keuze uit de verschillende opties en bestel lichtbak letters die naadloos passen bij de huisstijl of sfeer. We leveren de letters bovendien in iedere gewenste kleur. Heb je zelf een idee qua ontwerp, dat je niet direct terug vindt op onze website? Neem dan contact op. We zouden het erg leuk vinden om te kijken of we jouw idee kunnen realiseren.

Voor wie maken wij lichtbak letters?

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een unieke lichtbak letter, maar het overgrote deel van onze klanten zijn zakelijke klanten. Café’s en restaurants, clubs en festivals, een museum, bierbrouwerij, kledingmerken en winkels, zo maar een greep uit ons zakelijke klantenbestand. Het leuke van de samenwerking met bedrijven, is dat het 9 van de 10 keer om maatwerk gaat en ook in de offerte fase denken we mee over welke oplossing het beste bij het concept zou passen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Nieuwsgierig naar wat we kunnen en wat dat eventueel zou gaan kosten? Neem contact met ons op. Dan bespreken we de verschillende opties en zorgen we voor een scherpe offerte. We komen ook graag bij onze klanten langs. Bij een eventueel bezoek nemen we ook een lichtbak letter mee. Het praat wat makkelijker, wanneer je als klant het product even vast kunt houden en echt goed kunt bekijken.

Neem de eerste stap,
wij regelen de rest!

We love color 49

VOLG ONS OP INSTAGRAM

& BLIJF OP DE HOOGTE!

Share the love

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×