Ga naar de inhoud

Letterbord teksten

Je geeft tips, motiveert of vertelt wat je in de aanbieding hebt. Met letterbord teksten geef je aan hoe jij je voelt en geef je die boodschap door aan de mensen in je onderneming. Je wand decoreren met letterbord teksten is en praktisch en nog heel erg fraai ook.

Teksten letterbord

We kennen de teksten voor het letterbord vooral van de quotes. Online vind je duizenden en duizenden inspirerende teksten, motiverende teksten of scherpe teksten die je met behulp van het letterbord kunt maken, heel simpel door de letters in de gaatjes van het letterbord te prikken. Het mooie is dat je de tekst dus zelf steeds aanpast. Anders dan op een tegeltje is sprake van een dynamisch geheel dus. Met de bijgeleverde letters verander je steeds de tekst, mocht je dat willen. Letterbord teksten bepaal je zelf, elke dag opnieuw.

Letters in led neon uitvoering

De letters op de teksten voor het letterbord heb je via welovecolor.nl in led neon uitvoering. In dat geval heb je heel hippe letters en krijgen de letterbord teksten extra glans en aandacht. En dat is uiteraard precies wat je wilt met tekst, je wilt immers iets duidelijk maken. De letters kunnen op maat worden gemaakt en kunnen wat betreft stijl kleur en formaat naar wens geleverd worden. Je kunt spelen met het licht. Wil je heel fel licht of past dat niet bij je stemming? Pas het licht en dus de letterbord teksten aan. Het is vaak mogelijk om de letterborden zowel liggend als staand te gebruiken. Letterbord teksten zijn zo dus heel handig, daarnaast is het ook nog eens een onvervalste sfeermaker in elk huis en elk bedrijf.

Neem de eerste stap,
wij regelen de rest!

IMG_20160128_000315
×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×