Ga naar de inhoud

Led doosletters

De led doosletters die welovecolor.nl aanbiedt zijn prima binnen en buiten te gebruiken. De led doosletters worden vooral gebruikt voor gevelverlichting en met led doosletters blijf je gevrijwaard van onderhoud. De led verlichting wordt geacht tenminste 25.000 uren mee te gaan en heeft dus een lange levensduur. Met deze doosletters koop je dus een zeer duurzaam en ook nog eens energiezuinig product.

Doosletters led

Doosletters met led verlichting, het wordt gebruikt als gevelverlichting en door bedrijven die graag graag een strakke en wat meer zakelijke uitstraling wensen. Als jij de tekst op papier zet en aangeeft hoe jij de led doosletters graag gebruikt ziet worden, dan gaan de specialisten in Haarlem er voor je mee aan de slag. Er kan uiteraard ook gewerkt worden met een al bestaand logo. Doosletters led verlichting zijn overigens van aluminium en voorzien van plexiglas dat lichtdoorlatend is.

Omlijsting en plexiglas in de kleur die je wenst

Zowel het aluminium dat gebruikt wordt als de omlijsting en het plexiglas kunnen alle denkbare kleuren krijgen, als je althans kiest voor welovecolor.nl. Zo goed als alles is mogelijk. De led doosletters worden geplaatst op een frame en je krijgt ze steeds plug & play aangeboden. Doorgaans wordt het frame uitgevoerd in dezelfde kleur als de gevel. Daardoor namelijk valt het frame optisch weg. Mocht je dat willen, dan kan welovecolor.nl ook de montage voor rekening nemen. De prijs die gehanteerd wordt is afhankelijk van het formaat, het lettertype dat je kiest en het ontwerp. In alle gevallen kan snel geleverd worden in elk geval, zoals je dat van welovecolor.nl gewenst bent. Want ook op het gebied van led doosletters doe je bij voorkeur een beroep op de specialisten in Haarlem, die het gehele proces van A tot Z voor rekening nemen.

Neem de eerste stap,
wij regelen de rest!

We love color 49
×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×