Ga naar de inhoud

Klantenservice

Betalen

In onze webshop kan je eenvoudig betalen via iDeal. Di met iDEAL doe je in een paar stappen:

  • Je plaatst een bestelling van een of meerdere producten
  • Kies vervolgens iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar je jouw bankzaken al online regelt
  • Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van je bank
  • Alle betaalgegevens van je aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor jouw bekende manier keur je de betaling goed
  • Je ontvangt een betaalbevestiging van je bank
  • Je keert terug naar de webshop Welovecolor.nl, de bestelling én betaling zijn geslaagd!

Zodra het bedrag is ontvangen, gaan wij met de bestelling aan de slag. Aangezien het meestal gaat om een artikel dat wij op maat maken voor de klant, moet het productieproces dus nog beginnen. 

Verzending & levertijd

De levertijd zal, afhankelijk van het aantal orders, maximaal twee weken duren. Uiteraard houden we je op de hoogte en ontvang je een track & trace link om de levering te volgen. Je krijgt een bericht zodra je bestelling verstuurd is. Na verzending van je bestelling hebben wij geen verdere invloed meer op de bezorging ervan en zijn wij geheel afhankelijk van de leveringen en diensten van de betreffende postvervoerder.

Je kunt je bestelling ook komen ophalen in onze showroom in Haarlem. Ook hier geldt dan eerst afrekenen via Ideal of credit card of het factuurbedrag vooraf per bank overmaken. Een bestelling kan alleen opgehaald worden nadat hiervoor een afspraak is gemaakt en door Welovecolor.nl is bevestigd per e-mail. Je ontvangt een e-mail als je bestelling klaar staat met daarbij het adres van de afhaallocatie.

Verzendkosten

Voor het verzenden van de bestelling binnen Nederland (PostNL) worden geen kosten in rekening gebracht. Voor verzendingen buiten Nederland en binnen Europa gelden aangepaste verzendkosten. Wij berekenen geen verpakkingskosten zoals verzenddozen en noppenfolie. Wij pakken je bestelling standaard mooi in.

Ruilen en retourneren

Je hebt veertien dagen bedenktijd met betrekking tot ruilen van je bestelling. Binnen deze periode kun je de artikelen aan ons retour te zenden, mits deze in onbeschadigde staat zijn, ongeopend en in de originele verpakking. Je kunt kiezen voor een ander artikel uit ons assortiment, of je krijgt je betaling retour. Houd er rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende postvervoerder gelden en deze kosten voor rekening van de klant zijn. Kosten van beschadiging en vermissing zijn tevens voor je eigen rekening. Het bedrag van het geretourneerde artikel zal aan je retour betaald worden.

Klachten / garantie

Heb je klachten met betrekking tot de geleverde goederen of andere zaken? Neem dan contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen. In principe heb je een maand standaard garantie op je product, deze gaat in bij het in ontvangst nemen van het product. We streven ernaar 100% tevreden klanten te hebben en hebben kwaliteit & service hoog in het vaandel staan.

Vervoersschade

Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder verzonden. Mocht je een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij je ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Er zal dan een afspraak met je worden gemaakt over het retourneren van de zending en je producten zullen kosteloos door ons vervangen worden. Let op: vergeet je ons in te lichten m.b.t. vervoersschade of doe je dit te laat, dan vervalt je recht op garantie. Uiteraard verzoeken wij je de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder (PostNL) ook zelf zorgvuldig in acht te nemen, zie http://www.postnl.nl/algemene-voorwaarden/ 

Indien retourzendingen beschadigd bij ons aankomen en niet conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder zijn verzonden, vervalt je garantie en behouden wij ons het recht voor je aansprakelijk stellen voor de ontstane schade. Wij bieden je de mogelijkheid de producten verzekerd te verzenden via de postvervoerder.

Wanneer je een bestelling plaatst bij welovecolor.nl verklaar je akkoord te zijn met onze algemene voorwaarden

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×