Meteen naar de inhoud

Gevelverlichting

Gevelverlichting, het visitekaartje van een bedrijf

Het is als bedrijf zijnde niet gemakkelijk om een keuze te maken qua gevelverlichting. De verlichting aan de gevel is letterlijk het uithangbord van de onderneming. In sommige gevallen de eerste vorm van communicatie met potentiële klanten. In onze ogen moet een goede uitvoering van gevelverlichting aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo stellen wij onszelf altijd de volgende vragen; past het ontwerp bij de visie en huisstijl van het bedrijf? Is het voor potentiële klanten direct duidelijk welke dienst of product er aangeboden wordt? Welk formaat past het beste? Allemaal vragen die leiden tot een op maat gemaakt ontwerp, waarvan wij denken dat het commerciëel zal bijdragen.

Handmade in Haarlem

Onze gevelverlichting is puur handwerk. In onze werkplaats in Haarlem staan geen geavanceerde machines, die ons het werk uit handen nemen. Wij gaan uit van onze eigen vaardigheden qua hout- en metaalbewerking. Deze manier van werken zorgt ervoor dat ieder product uniek is. Klanten zullen direct herkennen dat onze gevelverlichting met liefde is gemaakt.
Ontwerp en offerte, productie en montage

Vaak hebben bedrijven zelf al wel een grof idee, maar komen we samen tot een uiteindelijk ontwerp. Nadat het formaat, de lichtbron en de vormgeving bekend zijn, zorgen wij voor een vrijblijvende prijsopgave. Als de prijs en verwachte levertijd van de verlichting gevel akoord zijn, gaan we aan de slag met de productie. Bij voorkeur zorgen we ook zelf voor transport en montage op locatie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een scherpe offerte.

Neem de eerste stap,
wij regelen de rest!

We love color 19

VOLG ONS OP INSTAGRAM

& BLIJF OP DE HOOGTE!

Share the love

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×