Ga naar de inhoud

Doosletters

Het produceren van verlichte doosletters is onze specialiteit. Onze voorliefde van vintage doosletters, zoals je ze in las Vegas en Hollywood nog ziet, is de basis geweest voor de oprichting van welovecolor.nl. Toen we ons realiseerden dat deze doosletters erg lastig te krijgen zijn, hebben we besloten om deze zelf met de hand te gaan maken. Inmiddels leveren we onze doosletter aan zowel particulieren als bedrijven en hebben we zelfs internationale klanten.

Verlichte doosletter online bestellen

Via onze webshop kun je direct bestellen en afrekenen via iDeal of Credit card. Wanneer we de bestelling binnen hebben, zorgen we eerst nog voor een definitief digitaal voorbeeld. Vervolgens gaan we aan de slag en leveren we binnen drie weken tijd. Is het noodzakelijk dat de doosletters vóór een specifieke datum geleverd worden? Dit is mogelijk, maar laat dit eerst even weten. Gaat het om een groot aantal, specifiek lettertype of afwijkend formaat? Neem dan even contact op via telefoon of mail. Dan zorgen we eerst voor een vrijblijvende prijsopgave.

Doosletters voor binnen en buiten

Iedere doosletter die wij leveren, is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De duurzame materialen die we gebruiken, zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig product. Al onze producten worden uiteraard geleverd met garantie, service staat bij ons hoog in het vaandel. In verschillende uitvoeringen, zijn onze doosletters in te zetten binnen tal van concepten. Of het nu gaat om gevelverlichting, een beursstand of evenement, het verleden heeft aangetoond dat onze handgemaakte producten kunnen bijdragen aan succes.

Neem de eerste stap,
wij regelen de rest!

Lichtletters - Welovecolor

VOLG ONS OP INSTAGRAM

& BLIJF OP DE HOOGTE!

Share the love

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×