Ga naar de inhoud

Bakletter

De bakletter heeft door toedoen van welovecolor.nl een nieuw leven gekregen. Zeker de 3D bakletter geniet bekendheid, ook al omdat de bakletter veelzijdig in gebruik is. Omdat de bakletter gemaakt is van aluminium gebruik je de letter zowel binnen als buiten. De letters zijn bovendien in elke RAL-kleur verkrijgbaar. Welovecolor.nl maakt ook nu weer maatwerk mogelijk en kan ook op het gebied van bakletters het verschil maken.

Bakletters

De bakletters beschikken over filament leds die warm (2100K) duurzaam(de lampen werken zeker 25.000 uren) en buitengewoon energiezuinig zijn en slechts 1 watt gebruiken. De prachtige bakletters worden standaard geleverd in de formaten S, M, L, XL en XXL. Een bakletter in het formaat S is 25 centimeter, terwijl een M bakletter 50 centimeter hoog is. Kies je voor een bakletter van het formaat L dan krijg je een bakletter van 80 centimeter en met XL en XXL heb je letters van 100 en 120 centimeter hoog. Overigens worden de letters standaard als Gotham letters geleverd.

Bakletters kopen

Bakletters kopen doe je bij welovecolor.nl. Waarom? Omdat ook nu maatwerk geleverd kan worden en omdat buitengewoon zorgvuldig gewerkt wordt. Zo krijg je eerst per mail een digitaal voorbeeld gekeerd, voor de letters daadwerkelijk gemaakt worden. Er kan wat betreft het lettertype en het formaat maatwerk geleverd worden. Dat geldt ook als je wilt afwijken van de standaard kleuren roest, wit, goud en zwart. Zo goed als niets is onmogelijk als het over bakletters gaat als je zaken doet met welovecolor.nl. Tenslotte, de stekkers zijn standaard uitgevoerd in de kleuren zwart en wit. Bakletters kopen doe je bij welovecolor.nl, als je althans bijzondere bakletters wenst die met de grootste zorgvuldigheid gemaakt zijn.

Neem de eerste stap,
wij regelen de rest!

wit-2
×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@welovecolor.nl.

×